businessreportage

van jouw bedrijf of merk

Ben jij een bedrijf of merk met een grote passie voor dieren en ben je op zoek naar bedrijfs- of productfoto’s? Dan heb je de juiste persoon gevonden! Als dierenliefhebber en businessfotograaf geniet ik enorm van het fotograferen van bedrijven en merken die met dieren te maken hebben. Ik help jou graag bij het maken van professionele foto’s.


Bedrijven en merken in de dierenbranche schieten vandaag de dag als paddenstoelen uit de grond. Consumenten worden daardoor overspoeld met allerlei bedrijven en merken. De kans is groot dat jouw bedrijf 
niet meer de enige is die een bepaalde dienst of product aanbiedt. Of misschien biedt jouw bedrijf wel als enige een bepaalde dienst of product aanbiedt, maar loop je klanten mis omdat je geen gebruik maakt van professionele foto’s. Door je als bedrijf te onderscheiden met behulp van professionele foto’s, blijf jij je concurrentie voor en trek je meer klanten aan.

Je kunt jouw bedrijf of merk onderscheiden met behulp van foto’s, door in deze foto’s de identiteit te laten zien. Welke visie streeft jouw bedrijf of merk na? Wat zijn de kernwaarden van het bedrijf? Welke producten of diensten levert jouw bedrijf? Wie zijn er werkzaam? Wat kunnen klanten verwachten als ze een dienst of product afnemen? Wat maakt dat een klant een connectie voelt met jouw bedrijf?


YES, daar kom ik om de hoek kijken! Dankzij mijn ervaring met het fotograferen van dierenbedrijven en -merken, kan ik jouw dienst en/of product vastleggen in combinatie met de identiteit van je bedrijf. Ik denk met je mee over het doel en het eindresultaat van de fotoreportage.

Als je interesse hebt in een fotoreportage, hoor ik graag alles over jouw bedrijf. Onder het genot van een kopje thee bijvoorbeeld. Terwijl we bellen of terwijl ik bij jou op het bedrijf langskom. Aan de hand van deze kennismaking, kan ik met mijn ervaring als fotograaf jouw bedrijf of merk op een persoonlijke manier vastleggen. En zo blijft jouw bedrijf of merk de concurrentie voor.

Een greep uit de bedrijven die ik graag help:


Twijfel je? Neem dan even contact op!

BUSINESSFOTO’S

PERSOONLIJKE UITSTRALING

ONDERSCHEIDEN VAN CONCURRENTEN

MEER KLANTEN

MEER OMZET

We starten met contact: telefonisch of via de mail – eventueel kom ik langs op locatie. Vertel me alles over het bedrijf!

Zijn we een match? Dan stel ik een offerte op voor de reportage. Ga je akkoord? Perfect, dan gaan we businessfoto’s maken.

Alles wordt voorbereid voor de fotoshoot: apparatuur, belichting en eventuele modellen. Een goed begin is het halve werk.

Op de dag van de fotoreportage bespreken we de laatste punten en start ik met het fotograferen van de onderwerpen.

 De bewerkte foto’s worden op hoge en lage resolutie in een persoonlijke online galerij geplaatst. Ze zijn direct gebruiksklaar.

Klaar om jouw bedrijf op de kaart te zetten?

Don’t wait for tomorrow when you can do it today