OVER

Daniëlle Luksen

”Ik help dierenbedrijven en -merken bij het zichtbaar maken van hun dienst of product voor potentiële klanten.”

Wie ben ik? Ik ben Daniëlle Luksen, groot dierenliefhebber en altijd bezig met dieren en fotografie. Leuk om kennis te maken!

Toen ik enkele jaren geleden besloot om als fotograaf te gaan ondernemen, was vrijheid voor mij een grote drijfveer. Zoals de vrijheid om te bepalen met wie en waar ik werk en daardoor betekenisvolle relaties op te bouwen met klanten.

Ik vind het ook enorm interessant om de visies achter bedrijven te leren kennen en om te helpen een bedrijf of merk te laten groeien door middel van fotografie. Je mag uren vertellen over je bedrijf, want ik vind het reuze interessant!

Daarnaast heeft mijn leven eigenlijk altijd al in het teken van dieren gestaan. Zo heb ik meerdere jaren gewerkt als hondenfotograaf, heb ik jarenlang paardgereden en heb ik altijd huisdieren gehad.

Doordat ik zo gek ben op dieren, fotografie en het bedrijfsleven, vormde dit daarom ook de logische combinatie ‘businessfotografie voor dierenbedrijven’. Een bedrijf kan een geweldige visie hebben, een onderscheidend product verkopen of een belangrijke dienst leveren, maar zonder goede businessfoto’s zal dit aanbod nooit 100% tot zijn recht komen. Als businessfotograaf help ik bedrijven daarom om hun sterke en onderscheidende kwaliteiten zichtbaar te maken voor potentiële klanten.

Tot slot nog een aantal dingen die ongeveer samenvatten wie ik ben en wat ik leuk vind: ik wil graag een keer naar New York, ik vind het bedrijfsleven interessant, ik heb meerdere jaren gewerkt als hondenfotograaf, ik fotografeer het liefst met Canon, ik wil graag een drone, fjorden en arabieren zijn mijn favoriete paarden, ik wil op een dag een naaktkat, ik weet veel van bomen en ik reis graag met de trein door Europa.

ERVARING met fotografie

Doordat ik meerdere jaren als hondenfotograaf heb gewerkt, heb ik veel kennis opgebouwd op het gebied van (dieren)fotografie. Mijn afgeronde fotografieopleiding is ook mooi meegenomen.

Kennis van dieren

Jaren ervaring met honden, paarden, katten, vogels en andere dieren, zorgen ervoor dat ik uitstekend met dieren om weet te gaan. Indien er dieren betrokken zijn bij een reportage, let ik altijd op eventuele stress bij het dier.

Oog voor detail

Een succesvolle foto zit hem in de kleine dingen. Dankzij mijn oog voor detail, zorg ik ervoor dat de sterke punten van jouw bedrijf naar voren worden gebracht tijdens een reportage.